Cautare

26567 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei 0092121121121212 1" (3.92 secunde)
Ca urmare a numarului foarte mare de deputati care lipsesc de la sedintele Parlamentului, vor fi insituite sanctiuni pentru chiulangii. Cel putin aceasta este parerea presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, care a gasit o solutie prin care alegatorii sa vada cum muncesc parlamentarii.
Fostul presedinte liberal, actualul consilier prezidential Theodor Stolojan, s-a lansat in aceste ultime doua zile intr-o serie de declaratii mai mult decat deranjante pentru actuala conducere a PNL.
Ne-am obisnuit deja cu pichetarile si grupurile de manifestanti care mai tot timpul se plaseaza in fata Prefecturii sau a altei institutii locale pentru a protesta pentru fel de fel de probleme care le ingreuneaza traiul. Nici saptamana aceasta Prefectura nu a scapat de astfel de pichetari.
Astfel s-a derulat ziua de ieri pentru bucurestenii interesati de vot, pentru romani in general.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, s-a intalnit miercuri, 16 iulie cu oameni de afaceri cehi si romani, in cea de-a doua zi a vizitei de stat pe care o efectueaza in Republica Ceha.
HotNews.ro inventariaza declaratiile presedintelui Traian Basescu din data de 11 noiembrie 2010, referitoare la Curtea Constitutionala a Romaniei.
Coalitia PNL-PD-UDMR s-a aflat in fata primului mare hop in Parlament dupa iesirea de la guvernare a conservatorilor. Functiile de vicepremier si de ministru al Economiei au ramas vacante prin iesirea PC de la guvernare, in timp ce la Ministerul Agriculturii a fost demis Gheorghe Flutur.
Relatiile defectuoase pe care Traian Basescu le are cu liderii importanti ai Europei afecteaza din ce in ce mai mult imaginea si pozitia Romaniei pe scena politica internationala.
Fostul presedinte al Romaniei Emil Constantinescu a cerut miercuri celor doua Camere ale Parlamentului, constituirea in regim de urgenta a unei comisii parlamentare care sa cerceteze veridicitatea afirmatiilor facute de Claudiu Saftoiu, marti, privind interceptarea ilegala a telefoanelor.
MAI a facut legea pentru comasarea alegrilor Ministerul Administratiei si Internelor propune ca alegerile pentru autoritatile administratiei publice locale sa se desfasoare simultan cu alegerile pentru Camera Deputatilor si Senat, la o data ce va fi stabilita prin hotarare a Guvernului.
Parlamentul a adoptat declaratia privind reprezentarea de catre premier la Consiliul European din 28 iunie Plenul Parlamentului a adoptat marti, cu 249 de voturi pentru, 30 impotriva si o abtinere, o declaratie prin care recomanda reprezentarea Romaniei de catre premierul Victor Ponta la reuniunea Consiliului European din 28 iunie.
Insa mi-a sarit in ochi reprosul lui Basescu, cum ca premierul s-a intilnit cu un ziarist, un om politic si un fabricant de tigari si, dupa intilnire, a hotarit sa nu mai faca alegeri anticipate.
• "Eu am castigat alegerile prezidentiale, cred eu, si daca imi doresc ceva este sa fiu 5 ani la Cotroceni, nu o luna sau patru luni..", a declarat Mircea Geoana la TVR.
Pasiunea pentru aviatie nu l-a parasit in cei 22 de ani de politica. ... Cine sunteti dumneavoastra, domnule Radu Berceanu? ... Eu de multe ori am avut atitudini mai dure, mai taioase si sigur ca impresia pe care am lasat-o a fost ca atare.
La intrebarea "Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidentiale si ar candida pentru functia de presedinte al Romaniei urmatoarele persoane, cu cine ati vota?", raspunsurile se impart astfel:
DAN CONSTANTIN) Cand a pornit cu flacara democratica prin tara, Basescu Traian s-a copiat pe el din editia 2009. Flacara violet i-a dat atunci taria ca il invinge pe Geoana, prins in menghina energetica a familiei Manolea.
De ce au lansat Lazaroiu si Preda scenariul "guvern fara Ponta" Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu sau vicepresedintele PDL Sulfina Barbu au opinat ca nu este exclusa posibilitatea ca presedintele Romaniei sa numeasca un premier de dreapta.
Ion Cristoiu) Victoria lui Donald Trump a pus in miscare, pe meleagurile lui Statu Palma Barba Cot, traditionala vartelnita de vorbe.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a lansat vineri un apel alegatorilor sa se prezinte duminica la vot, reafirmand ca Traian Basescu nu-i poate fi niciodata un partener. ... Aveti incredere in mine, garantez ca nu va voi dezamagi", a spus Antonescu, la sediul central al PNL.
"Membrii ICR l-au laudat si aparat pe presedinte cu atata sarguinta si imaginatie incat chiar si Ceausescu l-ar fi invidiat pe Basescu" Curtea Constitutionala a amanat pentru pentru 31 iulie discutia privitoare la legalitatea Ordonantei de Urgenta a Guvernului 27/2012 prin care Institutul Cultural Roman (ICR) trece din subordinea Presedintiei in cea a Senatului.
google-analytics.com